Tar snart kvelden!

Hei alle sammen.. tenkte jeg skulle spise, legge meg og se på en film så ta kvelden! Ny dag imorgen med nye muligheter! Jeg kommer til å hente kameraet mitt imorgen, så skal jeg prøve å få tatt noen bilder, også bare sier jeg ifra om at det antageligvis ikke blir noe blogging i helgen, kanskje søndags kveld.. vi får se, sier mere om hvor jeg skal og sånt når det har blitt helt avklart, er nemmelig ikke sikker ennå! Men jeg blogger ihvertfall som normalt igjen fra mandag igjen. Må bare si at jeg gleder meg utrolig mye til den 25/26. februar for da skal jeg kanskje til søsteren min Renate i Eidsvoll så skal vi kose oss kjempe masse! wiihuuuuu

Slengte også med et bilde fra i sommer som jeg redigerte en gang og en sang, bare for å freshe opp innlegget litt, heheh!

 

Hva skal du i helgen? Noe du gleder deg til?

 Lenge siden sist!

Hei dere! Begynner å bli en god stund siden jeg blogget sist nå, dette blir faktisk den første gangen iår! Men ja, har mine grunner som jeg ikke kommer til å dele her på bloggen og det håper jeg dere forstår og godtar det. Satt nettop å kikket litt på forskjellige blogger å fikk litt lyst til å begynne å blogge igjen, men hvor lenge det varer kan jeg ikke si noe på, haha.. hvem vet? kanskje jeg blir en god stund fremover nå.. vi får se :-) Jeg har ikke kameraet mitt her nå, så jeg har ikke tatt noen bilder.. men tenkte jeg skulle prøve å få hentet det imorgen, i mellom tiden for dere nøye dere med noen andre gamle bilder dere kanskje ikke har sett før!


Polen/Tyskland turen, aah 26 varmegrader!


Isen jeg og noen andre kjøpte på turen som smakte merkelig, men.. kjenner jeg savner varmen og sommeren nå som det har begynt å bli så utrolig kaldt ute! Sitte ute eller på stranda i varmen og kose seg med kjæresten, venner og is, det hadde vært noe det!

 

Noen flere enn meg som gleder seg til sommeren?

Skoleee

 


Nå har vi friminutt, så jeg og 3 andre sitter på biblioteket og spiller G-switch <3 og nå fikk vi nettop kjeft fra bibliotek dama fordi vi sa vi egentlig skulle jobbe, ohyeah! :-) idag vet jeg egentlig ikke hva jeg skal gjøre, eller jo, senere idag skal vi besøke en venninne av mamma og sånn så det blir sikkert koselig! Men nå må jeg stikke, blogger sikkert senere ikveld :-) blogges.

Mobil blogger..

Heiheeei, nå Blogger jeg fra mobilen, noe dere sikkert skjønte når dere leste overskriften. Tenkte bare jeg skulle publisere ett innlegg med et bilde før jeg la meg.. men så har jeg ikke minnekort på htc mobilen min for øyeblikket så det funka jo bra! Men som sagt, tenkte jeg skulle legge meg til å sove nå, det er trossalt skole imorgen. God natt alle lesere :-) blogges.

dårlig form

Sorry for at jeg ikke har blogget før nå, har ikke vært helt i form siden jeg kom hjem.. så jeg har for det meste bare ligget i senga å slappet av med film og en kopp te. Har for det meste bare slappet av idag også, var ute en liten tur istad med en venninne :-) det var kjempe koselig. Men nå stikker jeg for å bake litt, har helt siden fredag sagt at jeg skal bake noe til søsteren min før hun kommer hjem fra jobb, men har aldri blitt noe av.. så derfor tenkte jeg at jeg skulle gjøre det nå istede. Blogger mere imorgen eller noe, snakkes.

 Har du noen søsken? 

kräcker og sjokolade melk, god helg!!Nå sitter jeg og koser meg med kräcker og norges beste sjokolade melk!! Jeg blogger faktisk fra mobilen nå, men det er fordi blogg.no ikke funker på pc'n min akkurat nå.. Men jeg stikker snart bort og blir borte til søndag.. derfor blir det ikke mere blogging før søndag kveld :-) Men jeg stikker for å spise nå, så blogger jeg mere på søndag! God helg alle sammen :-)

Zzz..

Jeg er så trøtt og sliten nå så jeg går å legger meg, så får jeg heller blogge mere imorgen! God natt alle sammen!

 

Don't worry, i'll keep you safe while you're asleep.


 

Hva har du gjort idag?

ørepynt / earcuff - like or dislike

 

 
Like or dislike?

rosa hårpynt - weheartit

 

 

Har desverre ikke så mye å blogge om for tiden, komme med tips?

 

 

Liker du weheartit?

dagens antrekk

Må bare si at jeg er litt stolt over meg selv som ryddet hele rommet på så kort tid igår, var utrolig godt å komme hjem til ryddet rom etter skolen idag. Men nå stikker jeg for å lage meg litt mat, men aller først kan jeg vise dere dagens antrekk!

 

Btw, sorry for dårlig kvalitet og litt "uekte" farger.. kameraet er ikke helt som det skal, så jeg måtte ta bilder med cam. Ganske enkelt antrekk, hadde litt dårlig tid før jeg måtte dra for å møte Hanne og Amanda før skole kinoen idag.

 Snakkes senere!

If you want to be happy, then be

 Kesha - hungover


Nå sitter jeg her å hører på musikk og spiser klementiner. Har akkurat redigert en haug av bilder som jeg har tenkt til å ha på bloggen etterhvert siden jeg ikke har tatt noen nye i det siste. Men nok om det, tenkte jeg egentlig skulle rommet mitt nå siden det begynner å bli en stund siden og det synes.. men aller først så ville jeg bare oppdatere bloggen, skal bli mye flinkere til dette etterhvert.. skal prøve på det ihvertfall. 

Meeeen peace out, nå stikker jeg for å rydde rommet mitt.

 

Hva synes dere om at jeg har begynt å blogge igjen? 

 

No dream is ever too small, no dream is ever too big


"When you hold someone... hold them like it's the last time you'll ever see them. And when they go, don't make reasons for them to stay, make reasons for them to return"


Og med det sier jeg god natt, så kanskje jeg blogger mere imorgen om jeg orker.


"Fake is the new trend and everyone seems to be in style"Nei, jeg har faktisk ikke glemt bloggen helt.

R.I.P omkomne 22.07.2011

Hei alle sammen, sorry for at jeg ikke har blogget de siste dagene. Jeg har vært veldig mye rundt omkring og har derfor ikke hatt tid til å sitte på pcn. Utrolig trist med tragediene i Oslo og Utøya. Det er helt forferdelig, jeg har ikke ord..

 

 

"Mange tårer, mange tanker. Min dypeste medfølelse til alle omkomne og pårørende. Tenker også på de skadde som ligger på sykehus og de overlevende fra Utøya. Jeg sørger med dere. Hvil i fred."

 

♥

sverigeeee

Hei alle sammen. Idag har jeg vært i Sverige og shoppet i maaange timer!! Kjøpte ikke så veldig mye, men det var ihvertfall litt.. kan legge inn bilder ogsånt senere siden jeg orker ikke ta bilde av tingene nå. Imorgen så drar vi hjem rundt 12 tiden, så da er jeg mest sannsyneligvis hjemme rundt 2, så tar drar jeg til kjæresten rundt 3 så blir nok ikke noe blogging imorgen og muligens ioverimorgen, sånn at dere vet det.

 


Google // Charlottenbergs Shoppingcenter, har ikke tatt noen bilder så derfor tok jeg bare ett fra kjære google ♥

 

Har du vært på Charlottenbergs Shoppingcenter før?

hadeee, drar snart

Heihei. Nå drar jeg snart til tanta mi og blir der til søndag morgen, så jeg vet ikke om det blir noe blogging. Kan hende, men vis ikke så har jeg ihvertfall sagt ifra sånn at dere vet det. Ble ikke noe særlig blogging før idag siden jeg har ikke orket å sitte så mye på dataen idag. Men nå må jeg pakke, så drar vi.. snakkes!

 

Hva skal du gjøre i helgen?

...

 Hei alle sammen. Orker ikke blogge noe særlig idag, kanskje det kommer noe mer senere ikveld om jeg orker, vi får se.

 


Stikker å koser litt med god pusene mine da, de er så snille mot hverandre ♥ Søte da, ikke sant? 

 

Har du noen dyr?

hjemme igjen

Hei alle sammen! Nå er jeg hjemme igjen fra Oslo, kom hjem rundt 23:30 tiden, litt over det tror jeg :-) Må bare si at jeg koste meg kjempe masse med kjæresten, hadde en kjempe fin dag. Tok ingen bilder idag, tenkte ikke så mye på det.. eller mamma tok noen, men jeg har ikke de så jeg kan ikke legge de ut.

 


Så siden jeg ikke hadde noen bilder idag, så la ut ett random bilde av Oslo (?) jeg fant på google istedet, hihi ♥

 

Hva har du gjort idag?


Oslo

Hadetbra alle sammen, blir bare kort oppdatering siden jeg må kjappe meg, skal nemmelig rekke ett tog til Oslo S. Så da snakkes vi ikke før senere ikveld, om jeg orker.

 

Skal du/ har du vært i Oslo i sommerferien?

sweet dreams


Tenkte å oppdatere fort før jeg legger meg, siden jeg har vært så dårlig til å blogge i det siste. Men nå skal jeg legge meg å sove søtt, å håpe at drømmefangeren (på bildet) fanger alle vonde drømmer, hihi.

 

God natt alle sammen♥

rydde, rydde, rydde..

Hei alle sammen! Jeg ble nesten akkurat ferdig med å rydde rommet mitt, eller det er vel kanskje 1-3 timer siden da. Fy søren så herlig det er å ha ett ryddig rom, skal prøve å holde det sånn en god stund nå. Mangler bare noen få ting, eller egentlig bare en sånn eske som står her, men den er ikke min.Det skal bli skikkelig godt å våkne til ett ryddig rom imorgen! Får håpe det varer lenge denne gangen også :-)

 Klarer du å holde rommet ditt ryddig lenge?

tom for idéer..

Hei alle sammen! Sorry for at jeg ikke har blogget på noen dager, jeg har rett og slett vært helt tom for idéer, og det er ikke morsomt. Men fra fredag til søndag var jeg faktisk hos kjæresten, det var kjempe koselig! Som alltid ♥ Igår så orket jeg desverre ikke blogge, var litt sliten ogsånt.. Ja, og  nå sitter jeg bare her og chatter litt på msn og tekster med pus, skal straks legge meg. Må rydde rommet imorgen, wish me good luck!!

 


Slengte med ett bilde jeg tok for noen måneder siden, i Mai en gang tror jeg (?) var ihvertfall veldig fint vær den perioden. SAVNER DET! Hvorfor kan det ikke være så fint vær nå også? Sånn som er lang varig liksom.. og at det ikke plutselig begynner å regne. Faen ta all regnet, selv om det er litt godt med det en gang i blandt. JEG VIL HA SOL!

 

 

Savner du å ha skikkelig sommervær i sommerferien?
Har du noen idéer til hva jeg kan blogge om? 

I am bored, what shall i do?

Hei alle sammen, nå sitter jeg i stua og hører på litt musikk. Skal straks lage meg litt mat, siden jeg ikke har spist noe annet en frokost blanding idag, standard meg. Aner seriøst ikke hva jeg skal gjøre etterpå, frister ikke å gå ut eller noe egentlig så ja.. har dere noen forslag til hva jeg kan gjøre? På forhånd, takk for alle forslag!

 

Har du noen forslag til hva jeg kan gjøre idag?

god natt folkens

Hei alle sammen, ble kvelds blogging idag også. Idag har jeg egentlig bare slappet av etter helga, ganske digg igrunn. Veit ikke helt åssen planene er imorgen, så sier ikke så veldig mye om det.. Kan heller fortelle imorgen.

 


Cam bilde, ohh yeaah.. har ikke orka å ta noen bilder idag så joaaa. Men tror jeg legger meg nå.. tidlig til å være meg, men jeg er så sliten.. FORTSATT, åherreguud.

 

Hva har du gjort idag?

 

I'm nothing without you, baby

Hei alle sammen, sorry for at jeg ikke har blogget siden fredag kveld/ natt til lørdag. Jeg dro nemmelig til kjæresten min på lørdag og overnattet der til mandag, og når jeg kom hjem på mandag så dro jeg til Tiril for å overnatte der. Kom hjem igjen for ikke så lenge siden, max en time siden.

 

Må bare si at jeg har kost meg sinnsykt masse siden lørdag, helt utrolig.. ville egentlig overnatte hos Tiril til imorgen også, men siden jeg har vært borte så mye ogsånt så fikk jeg ikke lov. Godt å være hjemme også da, så ikveld skal jeg bare chilleern max. Meeeen btw, så fant jeg en sånn greie jeg kan putte minnekortet i, lykkeeeruuus,men mye tekst.. sorry for det! Random overskrift ogsåååå btw. 

 


Har ikke tatt noen nye bilder, siden jeg har vært borte så dette speilbildet får holde til imorgen ihvertfall.

 


Hva har du gjort i helgen?

where are you, i need yoooou

Hei alle sammen. Idag har jeg ikke gjort så veldig mye mer enn å være hjemme å slappe av, var bare en liten tur på butikken med mamma også har jeg holdt på med å rydde rommet.. Er fortsatt ikke ferdig, men satser på å bli ferdig nå snart vis jeg orker, vis ikke så tar jeg resten imorgen.

 

Jeg irriterer meg fortsatt grusomt mye over at jeg ikke har usb-kabelen til kameraet mitt! Lett etter den overalt.. Men heldigvis var jeg så smart at jeg tok alle bildene jeg hadde på den gamle pc'n på en minnepenn, så jeg får bare finne frem noen gamle, eller "ikke fullt så nye" bilder. 

 Følte meg passe smart her altså, neida.. tulle bilde! Men åååh, jeg vil ha usb-kabelen! Kan love dere at jeg kommer til å blogge mer når jeg finner den. Har liksom ingen anelse hva jeg kan blogge om uten den, det er must! btw, jeg aner ikke hvordan skriften i dette innlegget ble så lite.. hahhaa care

 

Har du noen gang mistet noe som er veldig viktig for deg? Isåfall hva, og hvordan reagerte du?

 

 

Sove nå, tenkte jeg.. 

Sorry for dårlig kvalitet på sangen, fant ingen bedre akkurat nå.

 

God natt alle sammen, sov godt!

 

I'm back

Hei alle sammen, nå er det altså sommerferie og det betyr at jeg skal begynne å blogge igjen! En stund siden sommerferien begynte nå, men jaja.. Amanda klarte å overtale meg til å begynne igjen idag. Skal prøve å blogge hver dag, men kan ikke love noe nå de første dagene siden det tar litt tid før jeg er ordentlig igang.

 

Forresten så er kamera kabelen min borte, jeg aner seriøst ikke hvor den er, så jeg får ikke lagt inn nye bilder.. Så vis noen av vennene mine leser dette, og de har sett den eller jeg har glemt den igjen hos noen av dere, si ifra! Jeg trenger den så bad, blir gæren. Så til jeg finner den igjen får dere nøye dere med gamle bilder. Men skal stikke å fikse etterveksten min nå, så blogger jeg helt sikkert mer imorgen.

 

Hva synes dere om at jeg har begynt å blogge igjen?

I'll be back soon

Som dere ser, så har jeg ikke blogget selvom jeg sa jeg skulle gjøre det.. hahah, så flink jeg jeg er! eller ikke..

Så jeg tenkte jeg skulle ta en blogg pause frem til sommerferien nå, dere for kose dere i mellom tiden, så får jeg håpe at dere vil fortsette å følge med på bloggen min når jeg er tilbake!

 

 

Vi snakkes når sommerferien har startet, for da er jeg tilbake!Bortevekk? Neida.

Hei, som dere sikkert har lagt merke til så har jeg slettet alle innleggene på bloggen min! Grunnen til det er at jeg har tenkt til å starte på nytt. Sorry for at jeg ikke sa ifra på forhånd, det bare skjedde så fort så jeg rakk rett og slett ikke.

 

Tenkte egentlig jeg skulle legge meg i senga og se på film, men følte for å si ifra først sånn at dere ikke tror jeg har sluttet å blogge. Men vi snakkes, kjenner at jeg ikke fikk nok søvn inatt pga den dumme gjøken!

 Men nå er jeg jo tilbake, hva synes dere om det?

 Hei! jeg er ei jente som blogger om alt som faller meg inn. Spesielt hverdagen og de som er en del av den. Jeg har masse bilder i bloggen min, så det er ikke så kjedelig å lese den. Håper du liker det du leser/ser, og kommenterer! .

arkiv

 • Februar 2012
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010
 • Oktober 2010
 • August 2010
 • Juli 2010
 • April 2010
 • Februar 2010

 • kategorier

 • Blogg
 • Design hjelp
 • Musikk videoer
 • Om meg

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits